Dodjela volonterskih nagrada grada Belišća

Povodom Međunarodnog dana volontera koji se svake godine obilježava 5. prosinca, dodijeljene su volonterske nagrade grada Belišća u dvije kategorije.

Nagradu za volonterski angažman pojedinca dobio je volonter Crvenog križa Valpovo, gospodin Branko Dubrović. Gospodin Dubrović volonter je Crvenog križa Valpovo te ga je Crveni križ nominirao za volontersku nagradu. On je predan, vrijedan i pouzdan volonter koji je svoje vještine usmjerio u pomaganje drugima.
Nagradu za organizaciju dobilo je Društvo Naša djeca grada Belišća.
Društvo naša djeca grada Belišća svake godine tradicionalno organizira Dječji tjedan gdje su djeca uključena u različite aktivnosti, radionice, predstave, emisije i slično. Također, uključuje se u manifestaciju „Volim Belišće, ali čisto“, organizira i uključuje se u različite edukacije, potiče volontere na uključivanje i volonterski angažman u zajednici, nastoji organizirati aktivnosti za djecu i s djecom.

Lokalni volonterski centar ponosan je na sve nominirane volontere i organizacije koje su trude doprinijeti razvoju lokalne zajednice.

“Volonteri nisu plaćeni, ne zato što su bezvrijedni, već zato što su neprocjenjivi.” -Sherry Anderson
Hvala što ste tu!