Poziv volonterima za pomoć u učenju

Pozivamo sve zainteresirane volontere, studente, učenike i građane da se odazovu volonterskim aktivnostima pomoći u učenju koje se provode u sklopu programa Zvono inclusive kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
Volonteri pružaju pomoć u učenju učenicima osnovne škole, u pisanju zadaća, pripremanju za usmene i pisane provjere znanja i i pripremaju materijale za učenike uključene u aktivnosti pomoći u učenju. Volonterski angažman odvijao bi se u prostorijama Inkluzivne kuće Zvono u Belišću ili u prostorijama Centra kulture u Valpovu (mala dvorana) ovisno o mjestu prebivališta učenika. Po potrebi osiguravamo pomoć u učenju i u prigradskim naseljima u Društvenom domu.

Za ovaj volonterski angažman potrebna vam je motiviranost, odgovornost i strpljivost te određeno znanje gradiva iz predmeta osnovnoškolskog obrazovanja.

Volonterima osiguravamo podršku tijekom volontiranja, stjecanje različitih znanja i iskustva kroz volonterski angažman te mogućnost sudjelovanja na edukaciji “Biti volonter”.

Javiti nam se možete osobno u prostorijama Udruge na adresi Petra Zrinskog 23 u Belišću, na telefon 031/ 662-535, na mail lvczvono@gmail.com ili na mobitel 091 98 97 483.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!