Hrvatska volontira 2022

Snaga volontiranja za otpornost i održivu budućnost!

 

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i partneri organiziraju dvanaestu manifestaciju Hrvatska volontira te pozivaju organizatore volontiranja na prijavu aktivnosti!

 

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj, u partnerstvu s Hrvatskim Crvenim križem, Mrežom mladih Hrvatske i Savezom izviđača Hrvatske organiziraju dvanaestu kampanju Hrvatska volontira kako bi istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem, kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora.

 

Ovom manifestacijom nastojimo potaknuti što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na uključivanje u različite društveno korisne aktivnosti i time promovirati vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca.

 

Kampanja Hrvatska volontira ove će se godine održati od 11. do 14. svibnja.  

 

Na sudjelovanje u manifestaciji pozvane su sve neprofitne organizacije – organizatori volontiranja, da organiziraju volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za zajednicu u kojoj djeluju.

Svoje volonterske aktivnosti organizatori volontiranja mogu upisati u online aplikaciju: www.hrvatska.volontira.vcz.hr do 06. svibnja 2022. godine. Unesene aktivnosti bit će objedinjene i dostupne svim građanima na nacionalnoj razini koji će ih moći pretražiti te se uključiti u volonterske aktivnosti koje ih zanimaju.